Има ли гаранция за присаждане на коса ?

Витамини,добавки,след присаждане на коса
Витамини и добавки след присаждане на коса
септември 1, 2018
hair-trans
Косопад след присаждане на коса. Какво да правя?
септември 25, 2018

Има ли гаранция за присаждане на коса ?

резултата от присаждане на коса е след една година, успеха от присаждане на коса зависи не само от доктора и операцията, но и от грижите след това, няма възрастова граница за присаждане на коса

Присаждане на коса – факти, които да знаете

В днешно време много хора са уморени от това да имат плешива глава или просто не искат вече да се притесняват от чуждите осъдителни погледи, затова решават да изберат присаждане на коса.
Но преди това трябва да сте наясно с някои факти, които е добре да знаете.

За постоянно ли остава присадената коса, наистина и как?

Факт е, че присадената коса е за постоянно. Това е процедура, включваща група от космените фоликули, които се вземат от скалпа и след това се присаждат на плешивите зони.
Фоликулите се взимат по време на процедурата отзад от главата или отстрани тъй като там генетически косата е предразположена да не пада, следователно и присадената коса няма да пада и по този начин няма да бъдете плешиви отново.

Присаждане на коса - факти

Кога ще забележите резултата?

Въпрос, които може би най- много вълнува.
Иска се време и период от няколко месеца докато започне растеж, ефект и краен резултат след 12 месеца. Ефекта при някои се забелязва и след 6 месеца.

Какъв е успеха на присаждането на коса?

Процентът на успеваемост на процедурата по метода fue e над 95%, разбира се, зависи дали се прави от добре обучени лекари и в добра клиника, а не от хора, които нямат никаква квалификация и образование.

На какво да обърнете внимание за да получите добър резултат

Изберете разумно опитен доктор за присаждане на коса.
Ако държите да имате резултат не предпочитайте клиники, където лекари не провеждат процедурата или нямат съответната квалификация.
Изберете добре клиниката, проучете резултатите на други хора.
Следвайте всички указания и препоръки за следоперативното лечение.

Колко време ще отнеме Fue присаждане на коса?

Продължителността обикновено зависи от броя на фоликулите, които ще с присаждат, но обикновено това може да отнеме почти цял ден. Ще имате почивка за обяд, не се притеснявайте.

Какво е времето за възстановяване?

Може да тръгнете на работа в следващите няколко дни след процедурата. Растежа на присаданета коса може да отнеме няколко месеца, за да израсне напълно, като не забравяйте да следвате всички предпазни мерки и инструкции след операцията дадени от доктора за възстановяване на косата, защото успехът на присаждане на коса не зависи само от операцията и уменията на опериращия, но и от следоперативната грижа, която също е толкова важна.

Какво още трябва да знаете за процедурата?

Присаждане на коса с fue трябва да знаете, че това е нова и съвременна процедура. Присаждането може да се извърши съвърешено добре с този метод, но не означава непременно, че още на следващият месец ще имате коса. Препоръчително е да се консултирате с лекаря преди процедурата, може да има странични ефекти от процедурата, но те могат лесно да бъдат контролирани от лекаря.

Ако операцията се извършва от неопитни с лоши ръце, тогава времето за възстановяване може да се удължи и може да се възникнат дългосрочни странични ефекти. Така че избирайте разумно доктора и клиниката за присаждане на коса, не се примамвайте по евтините техники за рекламиране.

Има ли възрастова граница за присажане на коса?

При тази процедура, не е нужно да сте млад, за да сте подходящи, трябва да имате зони засегнати от оплешивяване или да имате оредяване на косата.
Благодарение на интернет, всеки има достъп до много информация. Но все пак понякога в интернет не всяка информация е напълно достоверна, особено при естетичните процедури и затова трябва да търсите, за да намерите правилният отговор.
Относно работата на даден лекар или клиника може да получите от официалните им сайтове, ясно изложената и дадена информация, без скрити или двусмислени изказвания говори за начина и качеството на работа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *