ТURHAIR | Клиника за Присаждане на Коса

 

Добре дошли!

Ние TURHAIR сме тясно специализирани в областта на възстановяване на косата, изцяло фокусирани върху процедурите по трансплантация на коса, които се извършват в нашата клиника в Истанбул. Ние имаме високи изисквания към квалификацията на нашите лекари и медицински сестри с акцент върху знанията и опита. Едни от най-добрите лекари Д-р Демир и Д-р Дженгиз  извършват операциите  на TURHAIR. 

Д-р Демир  е регистриран лекар на организацията ISHRS и FUE EUROPE – организация, в която членуват само доказано най-добрите лекари по присаждане на коса в света Ние използваме най-новите техники в областта на трансплантацията на коса (FUE МЕТОД ). Ние сме на разположение по цял ден на телефона и пощата, преди и след процедурата по трансплантация на коса. На всички въпроси зададени от нашите пациенти се отговаря директно от нас. като предварително въпросите и отговорите се препращат към лекар за оценка. Нашият адрес се намира в Истанбул / Cevizlibag-Zeytinburnu в Турция.

Защо Трябва да Изберете Нас ?

*Всички операции се извършват лично от лекар

*Само един или двама пациенти на ден , Във връзка с COVID19 вируса, сме взели всички необходими предпазни мерки, което гарантира сигурност и безопасност за Вашето здраве ,Предлагаме VIP услуга.

*Имаме сертификати от международните организации по Присаждане на коса – ISHRS и FUE EUROPE В тези организации могат да членуват само доказани доктори по присаждане на коса.

*Използваме най-новите, доказани и използвани в цял свят методи, техниката FUE .

*Имаме дългогодишен опит в присаждането на коса и доволни пациенти от над 12 различни страни ( Европа, Русия, САЩ).

*Операциите се извършват в най- добрите и JCI акредитирани клиники и болници.

*Коректност и гаранция за точният брой присадени графти. Присаждена на максималното възможно количество графти.

*Извършваме внимателен подбор на пациенти, които са подходящи за присаждане на коса и гарантираме коректност относно резултата от процедурата.

ISHRS

dr cengiz