На вниманието на всички пациенти !

В последно време получаваме от пациенти  писма и обаждания с въпроси относно лица, занимаващи се с комисионерска дейност и/или се явяват представители / представителства, които търсят пациенти в България и предглагат клиники в Турция, в които операциите по присаждане на коса се извършват само от екипи от техници без лекар, или от лица представящи се за лекари, или ако има лекар, той извършва само консултации без да взима участие в операции.

Както в цял свят, така и в Турция това е незаконно.  Много български пациенти се обръщат към нас за кореции, в резултат на неуспешни операции в такъв тип клиники.

В Турция 90% от операциите се извършват от нелицензирани техници в известни големи болници, които са от различен произход като водачи на линейки,  медицински сестри, парамедици или домакини.

Внимавайте с нелицензирани технически клиники в Турция, които обявяват ниски цени и използват нови тактики, като използват само името на доктори,  които не извършват операции по присаждане на коса. Целта е да се покаже, че има лекар и ще ви уверяват в това, а истината е,  че доктора  извършва само консултации, но не и операции. 

Такъв тип клиники имат за цел по-голям брой пациенти, в един ден едновременно се извършват операции на над 5-10 пациента. Те не се интересуват от вашето здраве и какъв резултат ще имате, ще бъдете оставени в ръцете на непрофисионален екип, който няма да ви съдействат или помогне при възникнал проблем по време на операцията.

В България се използва практиката да се наемат екипи медицински сестри/техници от Турция, които да извършват нелегално операции на място в България, а се използва само името на определен доктор, сякаш той извършва операциите или техници/медицински сестри без нужното  образование се представят за лекари.

За привличане на пациенти се  рекламират ниски цени, като се посочват подвеждащо определен брой косъма, графти, а реално на място ще се наложи да заплатите по-голяма сума.

Някои използват само имената на болници, а някои болници, за да имат колкото е възможно повече пациенти предлагат ниски цени, като не заплащат допълнително за лекари и само екипи от техници извършват операциите по присаждане на коса.

За жалост подобни действия са с негативно влияние върху Турската здравна система и ние сме обезпокоени за което. За това ние се стремим да променим това, като сме максимално коректни към всички наши пациенти.

Въпреки всичко, Турция продължава да заема челно място по присаждане на коса, заради добрите резултатите, достъпните цени и максимално доброто обслужване, тъй като много наши колеги лекари работят коректно и спазват всички изисквания. Разбира се, най-важен е избора на всеки пациент,  базиран на добро проучване и информираност. Не трябва да се вярва единствено и само на информация в интернет пространството.

Силно ви препоръчваме да сте сигурни за доктора, при който ще се подложите на операция по присаждане на коса, трябва да бъде лицензиран и именно той да извършва операциите, а не само да се използва името му, без да извършва операции.

Не забравяйте няма такава операция, която да се извършва под контрол на лекар. Това е поредният начин за заблуда. Операцията или от лекар извършва или не се извършва!

Уверете се и бъдете сигурни, че доктора, който ви се представя е наистина доктор и че именно той ще извършва операцията и няма да ви остави само в ръцете на екип от техници.

Присаждането на коса е операция и както всяка една операция има нужда да се извършва от лекар  и не вярвайте в никакъв случай на всеки, който се опитва да ви убеди, че операцията няма нужда от лекар. Не забравяйте, че когато правите избор къде да се подложите на присаждане на коса, този избор ще ефектира след това целият ви живот.

Има вероятност да се заразите с хепатит В, С, ХИВ позитив или други инфекциозни заболявания, също така по време на операция може да възникнат усложнения като алергични реакции, сърдечни проблеми. По този начин като се подлагате на операция без лекар, вие излагате живота си на риска.

Не забравяйте, че такъв тип лица – комисионери/представители, никога няма да поемат отговорност, също така не се знае кой е извършвал операцията и по този начин нямате никакъв шанс да потърсите отговорен за какъвто и било изникнал проблем.

Ако ви се дават 100% гаранции, настаняване в 5 звездни хотели, обещания за присаждане на голям брой присадки, много ниски цени и също ако някой ви заяви, че се е подложил на операция по присаждане на коса при екип от техници и е нямало проблем, и е получил резултат, не вярвайте на такива лица, защото тяхната цел е една единствена – да вземат вашите пари само. След такива операции, понякога нямате шанс след това да коригирате проблема, дори и ако заплатите големи суми.

 

 

ISHRS

dr cengiz

Не забравяйте, здравето е най- важно, защо го оставяте в ръцете на незнайни лица ?! С Уважение

Защо Трябва да Изберете Нас ?

  • Всички операции се извършват лично от доктор 
  • Само един или двама пациенти на ден , Във връзка с COVID19 вируса, сме взели всички необходими предпазни мерки, което гарантира сигурност и безопасност за Вашето здраве ,Предлагаме VIP услуга.
  • Имаме сертификати от международните организации по Присаждане на коса – ISHRS и FUE EUROPE В тези организации могат да членуват само доказани доктори по присаждане на коса.
  • Използваме най-новите, доказани и използвани в цял свят методи, техниката FUE .
  • Имаме дългогодишен опит в присаждането на коса и доволни пациенти от над 12 различни страни ( Европа, Русия, САЩ).
  • Операциите се извършват в най- добрите и JCI акредитирани клиники и болници.
  • Коректност и гаранция за точният брой присадени графти. Присаждена на максималното възможно количество графти.
  • Извършваме внимателен подбор на пациенти, които са подходящи за присаждане на коса и гарантираме коректност относно резултата от процедурата.
  • При нас заплащате дадените цени. Няма да заплатите повече от посочените суми. 100% без скрити заплащания. Коректността е първият показател за доверие.

 

newprice